Cu ce ne ocupam

CONTAINER HOUSE SOLUTIONS, are o experienta in acest domeniu de peste 10 de ani.

Scopul firmei noastre este acela de a promova un produs performant, eficient si usor adaptabil oricarei cerinte, care, in acelasi timp, sa fie economic, avand un raport calitate / pret foarte bun.

Ne ocupam cu furnizarea de solutii pentru spatii mobile (proiectare, consiliere) precum si cu productia de containere speciale in conformitate cu specificatiile cerute de clienti, asigurand si operatiunile conexe de logistica pentru aceste activitati.

In fiecare an, aproximativ 8000 de containere maritime, majoritatea second hand, echipate in conformitate cu dorintele clientilor, sunt vandute catre companiile de shipping , de forwarding si transport.

Containerele sunt pregatite pentru uz temporar sau permanent, sunt echipate in diverse scopuri si sunt transferabile repede si oricand.

Aditional, containerele se pot echipa pentru a fi expuse in standuri si date in folosinta peste tot in lume.

CONTAINER HOUSE SOLUTIONS — companie infiintata in Romania are ca principale activitati vanzarea si inchirierea containerelor noi / second hand precum si asigurarea unui pachet de servicii ce deservesc aceasta activitate.

CONTAINER HOUSE SOLUTIONS detine si livreaza prompt containere din mai multe depozite deschise in toate zonele tarii: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Targu Mures, avand sediul principal in capitala tarii, Bucuresti.

Website Security Test